18/1/07

Subvencions

En el BOIB de dissabte dia 13 de gener, es va publicar la convocatòria per a la creació i modernització d'arxius, biblioteques i museus i per a l'adaptació de les entitats museístiques a la normativa de museus.

Nosaltres, que el passat mes de novembre vàrem iniciar la digitalització del nostre fons i que de cada vegada tenim més demandes de documentació des de fora de l'Illa, estam preparant la documentació necessària per a sol·licitar els equipaments adequats per a dur a terme aquestes tasques amb la major qualitat possible.

Però tot i així no hem abandonat les tasques tècniques i seguim amb la catalogació dels incunables i de les obres modernes de temàtica balear.

5 comentaris:

Jaume Julià ha dit...

Hola,
he mirat això de ses subvencions però no serveixen per a entitats privades. Només són per les que actuen sense ànim de lucre...
Salutacions

Biblioteca Balear ha dit...

Efectivament, només les poden sol·licitar les entitats privades sense ànim de lucre.

Anònim ha dit...

Ja que estau realitzant tan lloable tasca, cal estar a l'aguait, perque molt aviat sortiran les subvenions de l'Estat per a modernització d'arxius i biblioteques (2 mil.lions d'euros?), i tendran prioritat els projectes de digitalització. Sort!!!!

Biblioteca Balear ha dit...

Moltes gràcies per la informació, anònim. Si te'n recordes de nosaltres quan surtin i veus que no ho he penjat al blog... ens avisaràs? La biblioteca t'ho agraïrà.

Anònim ha dit...

In aspect you should reflect on the appearance that you are searching for afore in fact affairs the fashion replica watches information . It comes with a titanium 45mm sized case, a adventurous argent dial, admirable basis markers as able-bodied as a elastic strap. The best and a lot of adorable allotment of the Jaeger-LeCoultre app?