24/4/07

De retorn

Perdonau la manca d'actualització recent però la veritat és que hem estat enfeinats en diverses qüestions que requerien la nostra atenció. I dos dies no donen per massa.

Les darreres novetats pel que fa a la gestió de la biblioteca són les següents:

Incunables catalogats: la col·lecció formada per 12 incunables que hi ha a la biblioteca ja està catalogada. Podeu consultar la seva fitxa bibliogràfica al CABIB. Si feieu la cerca per signatura i posau BB inc vos sortiran tots els incunables.

Organització hemeroteca i fons antic: estam reorganitzant la sala on s'hi troba el fons antic i el fons hemerogràfic. Fins ara estava tot junt en un mateix espai i, aprofitant la possibilitat de la feina en cadena, ho estam reorganitzant. Quan diem feina en cadena ens referim a: a la vegada que es va catalogant el fons antic, se li dóna una nova signatura topogràfica, es van netejant les prestatgeries a fons i es van col·locant al seu lloc els exemplars catalogats.

Catalogació monografies i fulletons de temàtica balear: el fons modern de temàtica balear també s'està catalogant. La informació es troba també disponible al CABIB.

Aquestes són, juntament amb l'atenció a les consultes presencials i virtuals, les tasques que ens ocupen actualment. Per a qualsevol consulta vos podeu adreçar a: bibliobalear@mallorcaweb.net