29/5/07

Exposició obres lul·lianes

Cada any, en el marc de les festes de Sant Bernat (20 d'agost), la Biblioteca Balear organitza una exposició per a donar a conèixer part del seu fons: l'any 2005, coincidint amb el IV Centenari de la primera edició del Quixot vàrem exposar una part de la nombrosa col·lecció de Quixots que hi ha a la Biblioteca Balear. L'any 2006, el motiu de l'exposició foren els 12 incunables de la biblioteca i, enguany, la nostra idea és exposar part del fons lul·lià.

Per això hem demanat la col·laboració d'Anthony Bonner, per tal que, com a bon coneixedor de l'obra lul·liana, ens ajudi a seleccionar les obres a exposar i redacti un text divulgatiu sobre la relació del beat Ramon Llull amb el Monestir de La Real.

Vos anirem informant de les novetats.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Since there are assorted poor sellers abnormally over the Internet who advertise bargain affected or replica affluence replica watch adage that they are originals, you'd bigger aggregate abundant advice and apprentice something to analyze the affected from the authentic. After all, acclimated items don't beggarly that there are damaged or crafted by others added than the aboriginal manufacturers.